W201/C-Klasse Bouwseries

Hier vindt u veel informatie over de Mercedes-Benz 190 (W 201) die als voorloper van de C-Klasse wordt beschouwd en alle daarop volgende Mercedes-Benz modellen die daadwerkelijk de naam C-Klasse dragen zoals de  ‘Baureihen’ W 202, W 203, W 204, W 205 en het actuele model de W 206. Daarnaast bestaan uiteraard de carrosserievarianten van de Wagen-reeks zoals de stationwagen (S), de coupé (C) en de cabriolet (A).

Deze pagina en de pagina’s per bouwserie worden doorlopend nog verder uitgebreid.

Mercedes-Benz Classic Magazine

Leden hebben, nadat zij hebben ingelogd in de Mercedes-Benz ClubLounge, gratis toegang tot alle uitgaven van Mercedes-Benz Classic Magazine die sinds 2002 zijn verschenen. Inloggen kan door rechtsboven op de onze website te klikken op: ClubLounge en in te loggen met de door de club bij de aanvang van het lidmaatschap verstrekte gebruikersnaam en wachtwoord. In de ClubLounge vervolgens klikken op ‘Archiv(e) Mercedes Classic’, zie de volgende afbeelding (die ik als bijlage bij deze mail heb bijgevoegd).

Inloggegevens kwijt? Stuur even een mailtje aan info@mbccn.nl en u ontvangt nieuwe inloggegevens.

Disclaimer

De MB W201/C-Klasse Club maakt u er op attent dat zij geen enkele verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid aanvaardt voor de inhoud van de publicaties/informatie onder de kop Bouwseries en de kop W201/C-Klasse Bouwseries op haar website en de daarin (mogelijk) verstrekte aanwijzingen, adviezen of aanbevelingen.

De club adviseert werkzaamheden aan uw voertuig(en) uitsluitend door daarvoor gekwalificeerd personeel/daarvoor gekwalificeerde werkplaatsen te laten uitvoeren en daarbij alle geldende voorschriften en fabrieksinstructies in acht te nemen.