Technische Dag in Aalsmeer op zaterdag 23 april 2022

Op zaterdag 23 april a.s. is onze club te gast bij officieel Mercedes-Benz dealer en G-klasse specialist Cor Millenaar in Aalsmeer.

Gastheer en clublid Mark Slagter zal ons ontvangen en door het interessante programma van de Technische Dag voeren. Tijdens de Technische Dag is er gelegenheid om één van onze auto’s op de brug te plaatsen, zodat de bijzondere (technische) aandachtspunten kunnen worden toegelicht. Terwijl we bij de brug staan is er de mogelijkheid om je technische vragen te stellen. Verder worden meegenomen langs een aantal van de bijzondere Mercedes-Benz modellen in de showroom en kunnen we leren over de restauratie van een W 111 250SE uit 1966. Uiteraard is er ook tijd om gezellig bij te praten.

Het programma van Technische Dag is als volgt:

10:00 uur: inloop met kopje koffie of thee.

10:30 uur: start bijeenkomst, ontvangst door gastheer en clublid Mark Slagter, vervolgens introductie door directeur en oprichter Cor Millenaar.

10:45 uur: ‘onderhoudsdemo’ in de werkplaats, waarbij een auto van een van de leden op de brug wordt geplaatst en er ruimte is voor het stellen van vragen.

12:45 uur: lunch, geheel verzorgd.

13:15 uur: bezichtiging bijzondere modellen in de showroom en voltooid restauratieproject.

14:30 uur: einde bijeenkomst.

De kosten van deelname bedragen € 12,50 (incl. koffie/thee en lunch). Geef je op door hier te klikken en te betalen via de webwinkel. Inschrijven kan tot en met zondag 17 april aanstaande. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je ongeveer een week voor de Technische Dag een E-mail met aanvullende details.

De Evenementenregeling van de Belastingdienst is bij deze activiteit van toepassing.