Verslag clubbezoek aan de Ockhuisen Mercedes-Benz Collectie op 9 oktober 2021

Uit het hele land kwamen op 9 oktober jl. 28 leden inclusief introducees naar Eemnes. Mede door de grote belangstelling van vorige keer waren we voor de 2e keer, nu op de nieuwe museumlocatie, als MB W201/C-Klasse Club Nederland te gast bij Nico Ockhuisen.

Na een woord van welkom door onze voorzitter Patrick Bauland was er gelegenheid om onder begeleiding van Nico Ockhuisen de zeer bijzondere collectie te bewonderen. Nico kan geweldig vertellen, over elke Mercedes-Benz een mooi gedetailleerd verhaal en leuke anekdotes, over land van herkomst, uitvoering en natuurlijk technische details. Het zijn overwegend topmodellen van een bouwserie in zeer goede staat, een bijzondere uitvoering en met een lage kilometerstand.

Aan het evenement werd door Ad en Marij Dankers een extra dimensie gegeven. Zij waren er met een deel van hun enorme verzameling modelauto’s en andere Mercedes-Benz artikelen. Op verzoek hadden ze bepaalde schaalmodellen voor de aanwezige leden meegenomen. 

We hebben op deze dag ook weer nieuwe leden en introducees mogen ontmoeten. Al met al een bijzonder geslaagde en gezellige bijeenkomst!

Tekst en foto´s Pieter Jan Kamstra, algemeen bestuurslid