Cars & Coffee op 12 september 2020

Eindelijk was er weer ruimte om voor onze club iets te organiseren, een Cars & Coffee op een ruim parkeerterrein bij de gezellige Strandbrasserie Jutter in Almere-Haven.

Het was nogal winderig aan het Gooimeer, een goed moment om onze mooie nieuwe vlag uit te proberen. Met een stander onder een autowiel van een van onze W201s stond de vlag voldoende stevig en je kon door de harde wind op de vlag alle modellen t/m de W 205 goed zien. Helaas waren er enkele afzeggingen waardoor we van onze club met 10 personen waren. Nadat we de cars weer even hadden bekeken namen we een kopje koffie in De Jutter. Enkele leden hadden een andere auto uit eigen collectie meegebracht, zoals een A 208 CLK cabriolet en een A 124 E-klasse cabriolet, wat een leuke variatie op het parkeerterrein gaf. Later hebben we een fijne lunch mogen nuttigen met z’n allen om het af te sluiten.

De auto’s hebben we later wat dichter bij elkaar gezet zodat we een mooie foto van het bestuur konden maken, met elk bestuurslid bij zijn eigen bolide. Het was een leuk moment om elkaar weer eens te ontmoeten en elkaars auto’s te bewonderen.