Herfstrit 12 oktober 2019

Gooi en vechtstreek

Op 12 oktober a.s. organiseert de MB W201/C-Klasse Club de Herfstrit. Deze rit start in Almere en voert de deelnemers door de Vechtstreek met haar prachtige buitens, door het Plassengebied, het Gooi met haar gezellige dorpen, stadjes, bossen en heidevelden en een stukje Flevoland. Er is onderweg volop gelegenheid om een leuke lunchlocatie te zoeken en de benen te strekken. De route eindigt weer in Almere.

Deelname aan de rit staat open voor leden en niet-leden. Aan leden wordt een bijdrage van € 10 per persoon gevraagd. Voor niet-leden (met een Mercedes-Benz W201 tot en met W205-model) is dit bedrag € 15 per persoon. In dit bedrag is het volgende inbegrepen:
– Het routeboek
– Twee kopjes koffie of thee en gebak bij de ontvangst
– Een drankje met bittergarnituur bij de finish

Naarden Vesting

Overige consumpties komen voor eigen rekening.

Van de Belastingdienst is toestemming gekregen voor toepassing van de Evenementenregeling. Dat betekent dat met een geschorste auto, mits deze verkeerswaardig en verzekerd is, toch kan worden deelgenomen. Zie hier voor de voorwaarden: Evenementenregeling Belastingdienst. Een prachtige gelegenheid dus om je auto nog een keertje uit te laten!

Aanmelden kan tot 5 oktober 2019 via de website van de club door de volgende link aan te klikken: https://ncc.mercedes-benz-clubs.com/evenementen/aanmelden-evenement/.

Je aanmelding is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld via de webstore van de club. Zie hiervoor de aparte link op het inschrijfformulier.

Muiderslot

Ongeveer een week voor de rit ontvang je de details over startplaats en aanvangstijd.

We hopen op 12 oktober veel deelnemers te mogen begroeten.