Technische Dag Bergambacht zaterdag 7 september 2019

Enkele bij de MBAC aangesloten clubs organiseren al vele jaren bij Mercedes Klassieker Service van Cor de Jong in Bergambacht regelmatig en met groot succes een Technische Dag.

Op zaterdag 7 september a.s. is ook onze club (voor het eerst) te gast bij Cor de Jong en zijn team.

Cor de Jong houdt altijd zijn introductiepraatje leunend op één van zijn snelle Benzen in zijn showroom (hij heeft twee W201 EVO’s én een W201 waarmee hij zelf racet). Hierbij beantwoordt hij uiteraard ook vragen van de deelnemers. Mocht je dus vragen hebben over een bepaald onderwerp m.b.t. onze W201’s of C-Klasse-modellen dan kun je dit doorgeven via het vakje opmerkingen bij de aanmelding. Cor de Jong zal de door de leden aangedragen vragen of onderwerpen graag bespreken. Na zijn introductie in de showroom gaan we de werkplaats in waar Cor de Jong eventuele vragen over de door de leden meegebrachte auto’s kan behandelen en hij technische uitleg geeft over onderdelen of bij de aanwezige auto’s.
Deze dag is natuurlijk vooral ook een gezellig samenzijn om ervaringen en verhalen over onze Benzen te delen. Er is altijd veel te leren op deze dagen bij Cor de Jong.

We zijn welkom van 9.30 – 16.00 uur. We worden ontvangen met koffie met wat lekkers en de lunch wordt verzorgd. Deelname is alkeen mogelijk door inschrijving via onze club. Aan leden van onze club wordt een bijdrage van € 15 per persoon gevraagd. Voor niet-leden bedraagt de bijdrage € 20 per persoon. Word je echter binnen 2 weken na deze Technische Dag lid van onze club dan ontvang je zoveel korting op je eerste contributie dat je nog slechts € 15 per persoon voor je deelname aan deze dag betaalt. Dit is dus ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met onze club. Het aantal deelnemers voor deze dag is maximaal 40.

De Evenementenregeling van de Belastingdienst is bij deze activiteit NIET van toepassing.

Geef je op door hier te klikken en te betalen via de webwinkel. Geef bij je inschrijving bij opmerkingen aan of je over een bepaald onderwerp meer zou willen weten.
Inschrijven kan tot en met 31 augustus a.s.

Na ontvangst van je inschrijving ontvang je ongeveer een week voor de Technische Dag een E-mail met aanvullende details