StarCars & Coffee – Mercedes Treffen Surhuisterveen zondag 1 september 2019

Al enkele jaren wordt door Klaas de Poel in Surhuisterveen (nabij Groningen) het hierboven genoemde evenement gehouden. Om zijn website te citeren:

Een Star Cars en Coffee voor alléén Mercedes fans waarbij alle soorten, leeftijden en types van Mercedes de toon zetten voor een gezellige middag. Eigenaren, rijders en liefhebbers weten elkaars pracht te waarderen en vermaken zich kostelijk door al het schoon die dag aanwezig. Van een voor de oorlogse cabriolet diesel tot de nieuwste SL, van een getunede 190 tot nieuwe AMG’s, van een DTM race kopie van Klaus Ludwig tot de legendarische 500E of een Brabus. Oud en nieuw maar ook jong en oud weten elkaar te vinden in Surhuisterveen…
“Treffen” op z’n Duits, “meeting” op z’n Engels en “evenement” op z’n Nederlands; StarCars & Coffee…

Voor uitgebreide informatie over dit evenement zie de website van Klaas de Poel:
https://www.klaasdepoel.com/mercedes-showroom/auto/starcars-coffee-mercedes-treffen-surhuisterveen-1-sept-2019/0872ac469ad8ff2396c0beebb7ae5642/

Dit (gratis) evenement is inmiddels zo succesvol dat sinds 2018 zelfs een nog groter terrein wordt gebruikt, waar liefhebbers van alle Mercedes-modellen, jong en oud, elkaar in een gezellige sfeer kunnen ontmoeten.

We willen onze nog jonge club graag tijdens dit evenement presenteren. Het zou daarom leuk zijn als zoveel mogelijk leden van onze club hieraan in clubverband deelnemen. We zullen Klaas de Poel vragen om een aparte plek voor onze club te reserveren zodat we alle auto’s van onze clubleden ook bij elkaar kunnen plaatsen.
Voordeel van deelname via onze club is ook dat je gebruik kunt maken van de Evenementenregeling van de Belastingdienst en dus die dag met je geschorste Mercedes op stap kunt!

Natuurlijk is deelname ook in ons clubverband gratis, maar het is wél van belang dat ons bestuur weet welke leden van onze club zullen deelnemen zodat we Klaas de Poel om voldoende plek voor onze clubleden kunnen vragen. Ook voor tijdige aanmelding bij de Belastingdienst voor gebruik van de Evenementenregeling dien je je via onze club in te schrijven.

Schrijf je daarom via deze link in voor dit evenement. Inschrijven via onze club kan tot en met 27 augustus a.s.

Na ontvangst van je inschrijving zullen wij je uiteraard op de hoogte houden van de zaken die (eventueel) voor deelname in ons clubverband van belang zijn.