Algemene Leden Vergadering (ALV) 11 mei 2019

De eerste Algemene Leden Vergadering (uitsluitend toegankelijk voor leden) zal worden gehouden op 11 mei a.s. We zullen te gast zijn bij Nico Ockhuisen in Eembrugge. Nico Ockhuisen heeft ‘s werelds grootste privé Mercedes-Benz verzameling met méér dan 100 bijzondere en fraaie auto’s uit de periode van voor de 2e Wereldoorlog tot heden en zal ons na afloop van de ALV rondleiden in de hallen waar zijn auto’s staan. De ervaring leert dat hij over veel van zijn auto’s een leuk of interessant verhaal kan vertellen. Vermeldenswaard voor onze leden is natuurlijk ook dat Nico een flink aantal verschillende W201-modellen/uitvoeringen in uitstekende staat bezit.

De leden worden ’s morgens vanaf 10:00 uur verwacht, we starten met koffie met wat lekkers en de ALV begint om 10:30 uur. Ieder lid kan één introducee meenemen en we sluiten af met een eenvoudige broodjeslunch.

Alle leden ontvangen in ieder geval de agenda met de te bespreken onderwerpen en de daarbij behorende stukken zoals de Jaarrekening over 2018.

Leden die willen deelnemen dienen zich in verband met de te treffen voorbereidingen wél vooraf even aan te melden middels een email aan info@mbccn.nl onder vermelding van naam, MB ClubCard nummers en naam van eventuele introducee.

Informatie over de indrukwekkende verzameling van Nico Ockhuisen is te vinden op zijn eigen website en in het artikel “Proud Owners” van Mercedes-Benz Classic.