Welkom

Hartelijk welkom op de website van de MB W201/C-Klasse Club Nederland.

Ben jij ook de trotse bezitter van een Mercedes-Benz 190 (W 201) of een van de daarop volgende Mercedes-Benz C-Klasse modellen W 202, W 203, W 204 , W 205 en W 206? En zou je graag meer met je Mercedes-Benz willen doen? Dan ben je bij onze MB W201/C-Klasse Club Nederland aan het juiste adres!

  • Vind je dat de W 201 en de latere C-Klasse modellen de moeite waard zijn om te koesteren en te behouden?
  • Vind je het leuk om andere eigenaren van een W 201 of C-Klasse te ontmoeten en daarbij gezellig over je gezamenlijk hobby te kletsen en elkaar daarbij te helpen?
  • Ben je geïnteresseerd in (technische) informatie over deze modellen?
  • Zoek je onderdelen en prijsinformatie daarover?
  • Wil je worden geholpen bij de aankoop van een auto van een van deze Baureihen?
  • Hou je ervan om gezamenlijke tourritten te maken en daarbij op leuke plekken te komen?

Sinds kort verwelkomen wij ook leden met een CLK. Ben je eigenaar van een CLK C 208 (coupé), A 208 (cabriolet), C 209 of A 209? We verwelkomen je dus graag als nieuw lid!

Enthousiast geworden? Meld je hier aan als lid!

Heb je vragen? Stuur ons een mailtje via info@mbccn.nl

De MB W201/C-Klasse Club Nederland is opgericht in 2018 en is aangesloten bij de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs Nederland (MBAC) *).

De MB W201/C-Klasse Club is daarmee in Nederland de enige in zijn soort en is dé club voor eigenaren van een Mercedes-Benz 190 (Baureihe W201) of een C-Klasse die hun auto zien als hun hobby en daar leuke dingen mee willen beleven.

  • De MBAC is formeel door Daimler AG Stuttgart en Mercedes-Benz Netherlands B.V. De leden van de aangesloten clubs kunnen daardoor de voordelen genieten van de voordelen van een officieel door Mercedes-Benz Classic Club Management erkende club. Zie hier voor de voordelen van een lidmaatschap.